19 Mayıs 2010 Çarşamba

30+2....

Annanemizin kendi elleriyle hazırlamış olduğu beşiğimiz...

Annanemizin kendi hazırlamış olduğu kızımızın kıyafetleri....
Veee annanemizin kızımıza aldığı ilk oyuncakları...


KOSKOCAMAN MERHABA...
Tam bir ay olmuş birşeyler paylaşmayalı.Bu bir ay içerisinde kontrollerimiz sıklaştı her hafta artık doktordayız.Yüksek tansiyon sorunumuz çıktı,büyük 14 küçük 9 ' a çıkıyordu.Sevgili Doktorumuz bizim için yüksek tansiyon riskli oluyor deyip bizi korkutmaz mı? Siz herşeye rağmen hazırlıklı olun dedi.Bizi sardı bir telaş.Tuzu komple kestik, bu aralar iyi gidiyor bakalım.Bir dahada 14-9 'u aşmadık.
Geçen hafta 29+4 günlükken doktora gittiğimizde kızımız 1.480 gr. geldi.Amniyos sıvı miktarımız normal,gelişimi normal ama ben 1,5 kilo vermişim.Beslenmene dikkat et ki bebeğin gelişimi yavaşlamasın dedi.Ara ara yüksek tansiyon sorunu yaşadığımız için ilaç tedavisine başlatamıyor, her hafta kontrol altında olucaksın ve de herşeye hazırlıklı olucaz dedi.Daha önce yaşamış olduğumuz kötü olaydan sonra (geçen yıl bebeğimizi kaybettiğimiz için) Şenay hn. bu sefer temkinli gitmeliyiz dedi.
Buğün tam 30 haftalık 2 günlük oldukk.Zaman su gibi akıp geçiyor hiç anlamıyorum.Çalışan insan olunca hiçbir şeyin farkında değilim. Bu arada fazla ağırlaşmadan hemde çalışanlardan olduğum için kızımızın eşyalarını tek tek yıkayıp,ütüleyip hazır ettim.Şimdilik kızımıza oda düşünmüyoruz.Kızımızın annanesi altı pembe satenden,üstü beyaz tülden oluşan çok şık bir beşik hazırladı. Benim doğum günümün olduğu gün dedesi ve ESRA teyzesi taşıyıp getirmişler.Yine düşünceli annanemiz düğünümüzde çalan aşkımla ilk dansımıza ait olan şarkıyı (nereden hatırlayıp yine bulduysa )söyleyen bir bebek almış.İnanılmaz duygulanmıştım.Şimdiye kadar aldığım en güzel hediyelerimden birtanesiydi.Şimdilik caf caflı beşiğimiz yatak odamızda yerini aldı. Daha sonra oturma odasında olucak ve onun yerini yine bizden daha hevesli ve daha heyecanlı olan annanesinin aldığı karyolası kurulacak.geçen pazar günü herşeye hazırlıklı olmak amacıyla kızımızın hastane çantası hazırlandı.Bende kendime bir kaç birşey koydum tabi ki son zamanlarda tekrar gözden geçirilecek.Biraz bizim için ön hazırlık oldu.Zamanla artık fotolarımızı da eklerim.
Bu arada haftasonu Milas'tan dedesi ve babaannesi geliyor.Artık zaman bize dahada hızlı geçicek gibi geliyor.Şimdilik bu kadar... İnşallah bir daha bu kadar arayı çok uzatmam.25 mayıs günü tekrar kontrolümüz var özellikle o tarihi seçtim:))) hoşçakalın

5 yorum:

mine dedi ki...

nuraycım hayırlısıyla bebegını kucagına alırsın inşallah canım...bebek odası biz yapmıstık ama 1 yasına kadar odasında yatmadı..bizim yanımızda yattı..zamanla hepsi olur odasını da alırsınız..yüksek tansiyon benimde son zamanlar yüksekti tuzu kestim..düzeldi...zaman azalmıs allah saglıkla bebişine kavustursun..fotoda koy arada ...sevgiler öptüm..

NiLaY dedi ki...

çokkk heyecanlı :)))

emine dedi ki...

canım allah bebegini hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin yediklerine dikkat ettiğin sürece tansiyonun düşer benimde şekerim çıkmıştı seni anlayabiliyorum strese giriyor insan ama hepsi geçiyor herşey güzel olucak bir bakmıssın bebeğin kucagında hediyelerinin fotolarını koyarmısın ?öptüm nuraycığım

NURAY EGE dedi ki...

merhaba blog dostlarım.Güzel dilekleriniz için teşekkür ederrim iyi ki varsınız ve ben iyiki bu bloğu açmışım.sizlerle moral buluyorum:)) Yazdığım anda foto yoktu ama sonradan hemen eklemeyide sizin isteğiniz üzerine ihmal etmedim.Sevgiyle kalın.

emine dedi ki...

beşiği çok güzel güle güle kullansın irem eceninin beşiğine benziyor .çok kullanışlı irem ece hala yatıyor